Prikazivanje 7 rezultata

kerefeke_by_evin_pesicEvin Eva Pešić je akademska slikarka i magistarka vajarstva, grafička dizajnerka – vizuelna umetnica.

„Baveći se stalno angažovanim dizajnom za druge, u meni se javila iskonska potreba da uradim nešto više i da ispunim svoje kreativne praznine koje su se vremenom javljale. U svojoj porodičnoj štampariji koju je osnovao moj otac još 1970. godine, razvijali smo porodičnu manufakturu. Međutim, poslednjih godina količina posla je opala pojavom digitalnih medija. Zato sam želela da sve to podignem na viši nivo i da osnujemo naš sopstveni brend. Naše kreativne poslove koje smo radili u pauzama nazvali smo Kerefeke. 2013. godine pokrenuli smo celu ideju. Sada smo ponosni vlasnici registrovane marke Kerefeke -Kreativne stvari i sitnice.

Započeli smo sa majicama, šoljama, kravatama, jastucima i prošili na suknje, haljine, helanke. Sve sami radimo – od ideje, štampe i šivenja, do krojenja.

Trudimo se da imamo izuzetan kvalitet i jedinstven dizajn. Personalizovani pokloni su nam postali specijalnost. Radimo štampu na poliesteru, keramici, pamuku.”

Kerefeke su stvari okrenute ka porodici – prvensteveno za mame, ćere, sinove i ponešto za tate.

Ono po čemu se odlikuju jesu jarki kontrasti šarenila ili crnobelih grafičkih geometrijskih formi. Okrenute su ka pozitivnim stvarima i ljubavi prema porodici. Nadamo se da ćete naći neku kerefeku za vas.

Pronađi Kerefeke na: