Prikazivanje 6 rezultata

Mika toys su drvene igračke sa magnetnim elementima različitih geometrijskih oblika, čijim spajanjem se mogu praviti različite figure, što igru čini zanimljivom i svaki put punom iznenađenja, jer nikada ne znamo gde nas mašta može odvesti. Želja nam je bila da stvorimo nešto što će deci biti interesantno i što će podsticati njihovu maštu. Kockice ne znaju za godine, te su interesantne svim generacijama, a njihovi oblici i boje podstiču dečiju kreativnost.
Pored kockica, kod nas možete pronaći i malu optičku iluziju pod imenom klik-klak mika. Obaranjem prve pločice, ostale se kaskadno spuštaju, stvarajući time iluziju padanja.
Mislili smo i na odrasle, za koje smo osmislili zen bašte u različitim bojama, koje su idealan poklon kako za prijatelje tako i za poslovne saradnike, ali mogu naći mesto i u vašem životnom i poslovnom prostoru.
Sve sirovine, koje koristimo u proizvodnji, su proizvedene na teritoriji Srbije, što Mika toys proizvode čini 100% srpskim proizvodom, na šta smo jako ponosni.

Pronađite Mika toys i na:

Igračke

Klik klak mika

500.00 rsd

Igračke

L mika

2,500.00 rsd

Igračke

Mini mika

1,500.00 rsd

Igračke

XL mika

4,500.00 rsd

Igračke

XXL mika

7,000.00 rsd

Igračke

Zen bašta

1,350.00 rsd