Prikazano 1–12 od 20 rezultata

Modlica Mamina prodavnica„Nekada sam bila Marina Klik, sada sam i Marina Modlica, zavisno ko pita. 🙂 Sajt koji sam zajedno sa drugaricom osmislila, stvorila i održavam poslednjh 7 godina, Klik do venčanja, nije postao moj „pravi posao” ali me je naučio skoro svemu što mi je bilo potrebno da ideju mog supruga u najkraćem roku lansiram, Modlicu učinim veoma vidljivom, a zatim samu sebe zaposlim (što mi je nakon zaposlenja u nekoliko firmi, definitivno bila želja).

U pokretanju posla nam je pomoglo mnogo ljudi kojima ću zauvek biti zahvalna, jer sam sada u situaciji o kojoj sam oduvek maštala – porodični posao, kreativan, sa velikim potencijalom, koji daje razne mogućnosti za razvoj kako samog posla, tako i za moj lični razvoj, kao i mog supruga. Još malo pa će dve godine kako sve to traje.

Najviše sam zahvalna svom suprugu jer je kreirao Modlicu koja je učinila da osetimo pravu porodičnu idilu s obzirom da smo uglavnom zajedno i mnogo vremena provodimo sa našim sinom.

Proizvodimo modle za kolače i druge alate za poslastičare na 3d štampaču; ne samo za kolače i ne samo za poslastičare – proizvođači nakita, suvenira, sapuna i drugi su takođe u mogućnosti da sada uz pomoć sekača/pečata izrađenih po njhovoj želji, dobijaju bolje rezultate, skrate i olakšaju proces izrade, ali i brendiraju svoj proizvod.

Izrađujemo i modle sa logoima pa sad svi mogu svom brendu da priušte Slatki marketing.

U ponudi imamo i dečje setove za igru, razvoj i stvaranje Creative Genius koje smo realizovali u saradnji sa firmom Barvallo. Ova genijalna igra nam omogućava da se redovno igramo modlicama. Do sada smo održali veliki broj radionica za decu koja nam najiskrenije pokazuju put razvoja ove igre”, kaže mama preduzetnica Marina.

Pronađi Modlicu na: