Prikazano 1–12 od 30 rezultata

sabi“Nakon što se zatvorilo predstavništvo firme za koju sam radila, shvatila sam da radom u bilo kojoj firmi moje vreme ne kontrolišem ja već moj poslodavac a samim tim vreme provedeno sa mojim sinom kontroliše neko drugi.  Tako sam odlučila da se udružim sa svojom sestrom i da našu dugogodišnju ljubav prema prirodi i prirodnoj kozmetici a koja je do tada bila samo hobi, pretvorimo u nešto mnogo više. Iako sada, kao preduzetnica, radim i više nego ranije opet sam ja ta koja organizuje svoj radni dan.  Imati mogućnost da raspoložete sopstvenim vremenom kako vi to želite je neprocenjivo!

Trudim se da usaglasim poslovne ambicije sa privatnim životom i nekim drugim vlastitim potrebama, što mi nekad teže polazi za rukom ali ako se radi ono što se voli, uspeh je zagarantovan!” Jelena Hajduković
Ručno branje cvetova, bilja, mešanje ulja, topljenje pčelinjeg voska, nekoliko kapi eteričnog ulja, okružene opojnim mirisima, mnogo pokušaja i po koja greška…Iz svega toga proisteklo je čvrsto uverenje da priroda poseduje svako rešenje za negu naše kože.\r\nSabi Handmade asortiman prirodne nege lica i tela…inspirisan prirodom…motivisan jednostavnošću….nastao iz ljubavi!
Verujemo da je koža veza između unutrašnje i spoljašnje lepote. Zato je potrebno nanositi na telo nešto što će podržati celokupno zdravlje uma, tela i duha. Napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, od kojih su neki čak gajeni u našim baštama, sa vama delimo našu ljubav prema prirodi i njenoj sposobnosti da neverovatno poboljša lepotu i omogući vašoj individualnosti da isijava.
Zakoračite u svet kozmetologije zasnovane na moćima bilja, izrazite sebe i uživajte u saznanju da na svoju kožu nanosite deo prirode.

Pronađite Sabi Handmade na: