Kupi dobro i postani VIP MAMA

EKSKLUZIVNA PONUDA Mamine prodavnice samo u julu i avgustu!

Već vam je poznato da se u Maminoj prodavnici nalaze samo najbolji i najlkvalitetniji proizvodi čijom kupovinom podržavate mame preduzetnice, njihove male proizvodnje i rad Centra za mame. Mamina prodavnica uvažava vas, svoje verne kupce i prijatelje, i nastavlja da vam nudi i poklanja samo dobro.
Zato, mama koja u Maminoj prodavnici tokom jula i avgusta meseca naruči proizvode u vrednosti od 8.000,00 dinara, stiče ekskluzivno pravo povlašćenog kupca, a sa tim i mogućnost da postane deo grupe VIP MAMA.
Grupu VIP MAMA čini ograničen broj fenomenalnih mama koje su posvećene ličnom razvoju.
Članice grupe VIP MAMA su mame koje predano rade na sebi, sa željom da ovaj svet zahvaljujuci njihovom ličnom doprinosu, postane bolje mesto za život nas i naše dece.

Postani i ti VIP MAMA

Kao VIP MAMA imaćete priliku da posle besplatnog uvodnog razgovora dobijete personalizovani coaching paket od 5 sesija, po izuzetnim uslovima.
Samo za vas, u ovom periodu letnjeg pospremanja života, sesije koje inače koštaju 6.000,00 po sesiji, biće 50% jeftinije, a svaku drugu sesiju dobijate potpuno besplatno!
Dakle, mama i buduća mama koja u julu i avgustu mesecu u Maminoj prodavnici poruči proizvode u vrednosti od 8.000,00 dinara, dobija personalizovani coaching paket od 5 sesija (umesto uobičajenih 30.000,00) za samo  6.000,00 dinara.
 

I tu nije kraj!

Učešćem u ovoj akciji, svaka VIP MAMA stiče pravo na trajni popust od 50% na sve coaching sesije kod mame Snežane Nikolić koja je kao prvo ponosna majka Jovane, Marije i Anđele, profesorka razredne nastave, NLP master i trener i coach – personalni trener za lični razvoj.
Uz Snežaninu pomoć vaš put ličnog razvoja i promene će biti znatno brži i lakši, a vaša promena će postati progres.
Leto je vreme za pospremanje života. Uzmite svoj život u svoje ruke. Kad ako ne sad?!

A Snežana poručuje sledeće:

” Smatram da je coaching izuzetno koristan i efikasan metod. Uverena sam da je mnogim majkama, a naročito prvorotkama, kojima se odjednom, rođenjem deteta ceo život okrene naopačke, coaching neophodan. Uz vrlo malo pomoći, mogle biste u potpunosti uživati u neponovljivim trenucima majčinstva, koje mnoge majke propuste, a neke se čak i kaju kasnije zbog toga. Neke majke ne žele da rađaju više od jednog deteta zbog vrlo neprijatnih iskustava za koja kasije shvate da i nisu bila tako neprijatna, ali tad često bude kasno za promenu.
S obzirom da sam i sama majka (tri devojke), profesorka razredne nastave, višestruka tetka, kuma… iz ličnog iskustva i iskustva meni bliskih žena, govorim o važnosti coachinga za mlade majke.
Majke koje znaju sta žele i mogu,  najbolja su podrška svojoj deci.
Verujem da bi se mnoge bračne i lične krize izbegle, kada bi mlade majke na vreme “postavile” svoje prioritete. Zahvaljujuci coachingu mnogi brakovi bili sačuvani i ne samo sačuvani, već bi postali zantno kvalitetniji i srećniji, puni razumevanja, empatije i kvalitetne komunikacije.
Moje mišljenje je da su žene nosioci pozitivnih promena u društvu i da su vrlo moćne, naročito kad se udruže i pružaju jedne drugima podršku kao sestre. Majke su osovina oko koje se sve okreće Stub porodice na kom je u današnje vreme, brzih promena, veliki teret koji vrlo često može da uguši ženu ili joj savije ramena.
Smatram da je mladim majkama pomoć neophodna i dobrodošla, ali da mnoge od njih toga nisu ni svesne, a one koje imaju svest o potrebi za pomoći, ne znaju gde i kod koga da se obrate.”
Izvolite, drage mame i buduće mame!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *