ŠTA

 

Mamina prodavnica je nastavak inicijative Centra za mame da podrži, promoviše i poveže mame preduzetnice u Srbiji, ali i da predstavi i učini lako dostupnim njihove proizvode i usluge najširoj javnosti.

U Maminoj prodavnici možete kupiti proizvode koje prave mame preduzetnice iz cele Srbije, koji se prave u malim serijama i čijom kupovinom podržavate mala preduzeća čije su vlasnice mame preduzetnice. U Poslovnom imeniku mama preduzetnica uskoro ćete moći da potražite mame preduzetnice iz vašeg grada, kupite njihove, lokalne proizvode i koristite usluge preduzetnice koja vam je najbliža.

 

KO

 

Mamina prodavnica je vlasništvo  Centra za mame, udruženja građana i građanki koje se zalaže za prava mama o kome se možete informisati na www.centarzamame.rs. Prodavnica je rezultat našeg rada da stvorimo jedinstveno mesto na kojem će se naći samo najkvalitetniji proizvodi napravljeni sa ljubavlju, u okviru porodice, za dobro svih.

Svaki put kada kupite nešto kroz Maminu prodavnicu, podržavate i rad Centra za mame. Podršku otvaranju Mamine prodavnice pružila je Erste banka kroz program sponzorstva.

ZAŠTO

Svakom kupovinom donosimo odluku o tome šta podržavamo. Pozivamo vas da kupovinom u Maminoj prodavnici podržite preduzetništvo, mame, porodice, domaće proizvođače, zapošljavanje, društveno odgovorno poslovanje i rad Centra za mame.

Dobrodošli!