Krenite bezbrižno u letnju avanturu opremljeni u Maminoj prodavnici

Leto nam se približava sve sigurnijim koracima. Sa junom obeleženim na kalendaru, sigurni smo da možemo da spakujemo jakne, duboke cipele i zaboravimo na duge rukave bar na nekoliko narednih meseci. Sve aktivnosti i igre najzad iznosimo napolje. Zato vam predstavljamo igračke i opremu za bebe i decu koje će boravak na suncu (ili u hladu) sa decom učiniti lepšim, šarenijim, kreativnijim, interesantnijim i, što je jako važno, sigurnijim. Sve igračke i opremu osmislile su mame preduzetnice i načinile ih od ekoloških materijala i prirodnih sastojaka. Izađimo napolje i pođimo bezbrižno, zajedno sa našom decom, u dugo očekivane letnje avanture! 🙂

Igračke savršene za letnje piknike

 

Da li volite da se igrate sa svojim detetom? Da li volite da osmišljavate zajedničke igre i provodite što više vremena napolju zajedno? Da li volite kada igračka doprinosi razvoju motorike i kreativnosti vašeg deteta? Ukoliko je odgovor potvrdan, jako će vam se dopasti Koba Yagi Uradi sam igračka – Praćka i pundravci. U pitanju je kreativni set koji se sastoji od drvene praćke visine 150mm, lastiša, podloge za lansiranje, vune za pustovanje i plastičnih očiju za igru. Od vune može da se napravi 10-15 loptica za lansiranje. Napravi svoju praćku, bezbednu municiju od vunenih loptica i igra može da počne! Igračka je namenjena zajedničkom radu odrasle osobe i deteta.

 

Praćka i pundravci - URADI SAM igračka - Koba Yagi

 

Ako smatrate da je recikliranje tekstila jedan od odgovora na hiperproizvodnju i nesavesno trošenje resursa, dopašće vam se Koba Yagi kreativni Uradi sam set Ja imam ideju za decu od 5 godina i više. Podstaknite svoje dete da dizajnira svoj ranac od recikliranog tekstila za rekreativne aktivnosti. Neka na taj način pokaže da brine o prirodnoj sredini! Tekstil predstavlja 6 odsto otpada u Srbiji i predstavlja jedan od glavnih zagađivača. Neka vaše dete nauči na zabavan način da reciklira kad god može i pokaže koliko je važno brinuti o okolini. Ranac Ja imam ideju URADI SAM kreativni set sadrži upustvo za rad, ranac (270x450mm) od reciliranog tekstila, boju za tekstil, sunđer za nanošenje boje i stensil „Ja imam ideju”.

 

URADI SAM SET- Ranac

 

Još jedna ekološka igračka zgodna za zabavljanje na piknicima i izletima su Zvezdanik Kocke za maštanje. Ove edukativne, kreativne i ekološke kocke dolaze u vidu rasklopa, te ih je potrebno prvo sastaviti, nakon čega, slaganjem, može da se napravi beskrajno mnogo oblika. Na 53 kocke, koliko ih ukupno ima, može da se crta, piše, boji i lepe razni materijali. Razvijaju motoriku, kreativnost, maštu, divergentno mišljenje kod dece, te su i didaktičko sredstvo. Od jednog pakovanja dobija se zid površine 1/2m2. Najveća prednost ovih kocaka je to što deca mogu da naprave oblike iznad njihove visine: kućicu, dvorac, tvrđavu ili čitav grad.

 

z2

 

Vertigo Igra memorije je jednostavna igra, spakovana u kartonsku kutiju tako da vam može uvek biti pri ruci. Igra ima 20 kartica koje su kaširane na lepenku, da bi deci bilo lakše da ih drže u ruci i hvataju.

 

Igra memorije za decu - Vertigo

 

Igra memorije za starije i sve sve koji su savladali čitanje prikazuje znamenite ličnosti, mesta i spomenike Beograda i njegovog okruženja. Ova igra memorije ima 30 kartica koje su plastificirane i nalaze se, sa uputstvom, u kartonskoj kutiji.

 

Igra memorije - Vertigo

 

Archiplay Archigraffiti predstavljaju edukativnu arhitektonsku igračku za svu decu od dve i više godina. Set se sastoji od 6 piši/briši kućica sa postoljima i kredama. Materijali su lesonit, šper ploča, krede i sunđer.

 

graffiti_2

 

Krenite na piknik i napravite sa vašom decom samo vaše malo naselje za patuljke ili vile. Archiville je edukativna arhitektonska igračkakoja se sastoji od 6 drvenih kuća različitog oblika načinjenih od punog drveta. Igračka je namenjena deci od 4 i više godina.

 

ville_2

 

Neophodna oprema za letnje šetnje i izlete

 

Ukoliko krećete na piknik ili u šetnju sa vašom bebom, ne zaboravite da u hladu često parka vetrić i da će vašoj bebi, kada zadrema, dobro doći lagana pokrivka. DajDaj ćebence je mekan i nežan prekrivač, napravljen od jednog sloja bambusovog frotira, dimenzija 100x80cm koji vašu bebu neće pregrejati, ali će je ipak zaštititi od sunca i vetra.

 

dajdaj ćebence

 

Tu su i DajDaj maramice za bebe od mekog bambusovog vlakna, idealne za brisanje nosića, lica ili guze.

Ne dozvolite komarcima i insektima da unište vaš boravak napolju. Moćna mešavina sušenog bilja i cvetnih vodica poznatih po svom svojstvu odbijanja komaraca sprečiće iritantne ujede. Sabi Handmade Sprej protiv komaraca je potpuno bezbedan za bebe i za decu!

 

Dečji sprej protiv komaraca

 

Neka se vaša beba zabavlja Kikebu Šuškom. To je šuškava krpica za prve bebine aktivnosti, stiskanje i hvatanje. Vaša beba će se bezbedno igrati krpicom, a vi nećete morati da brinete kada je stavi u usta. Napravljena je od 100% prirodnog materijala. Prilikom gužvanja pravi šuškavi zvuk, što je bebama posebno interesantno.

 

Šuška - šuškava krpica za prve bebine aktivnosti

 

Chila Tanjir Veseli zalogaji je kreativan, maštovit, zabavan i mudar poklon za sve malo starije mališane mališane. Servirajte voće, povrće ili meso na zabavan način, uključite dete u proces pripreme i serviranja i obrok na pikniku postaće prava zabava.

 

Tanjir „Veseli zalogaji”

 

Putujte sa Pijem je emotivna kreativna i edukativna knjiga za decu od 3 do 7 godina. Kada vaše dete posustane i sedne vam u krilo, zabavite se oboje ovom divnom pričom koja uvodi dete u svet pravilne komunikacije, osećanja i fizičkog razvoja, a nas, roditelje, podseća na važne stvari.

 

Putujte sa Pijem

 

I, na kraju, ako se pitate gde ćete staviti sve što ste odabrali da ponesete na izlet ili u šetnju, mi imamo ideju i za to. Gugadžina Ceger Krompir napravljen je od 100% pamuka i zakopčava se pomoću čičak trake koja ne dozvoljava da bilo šta (pa ni krompiri :)) ispadne. Ovaj ceger ima čak i ručku za sve mame sa tri čeda koje nemaju tri ruke. 🙂

 

Ceger Krompir - Gugadžina

 

Ne prepuštajte slučaju ništa što ne morate. Opremite se pravim igračkama, neophodnim zaštitnim sredstvima i rasterećeno krenite u letnju avanturu! Zapamtite da se ovo leto neće ponoviti i da je moguće od svakog trenutka napraviti doživljaj za pamćenje. Uživajte i volite, leto je pred nama!

2 thoughts on “Krenite bezbrižno u letnju avanturu opremljeni u Maminoj prodavnici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *