Mamina prodavnica je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Sigurnost i privatnost podataka

Svi podaci koje ste ostavili prilikom registracije služe samo i isključivo za potrebe kupovine proizvoda koji se nalaze u Maminoj prodavnici. Podaci koje tražimo su osnovni podaci o kupcima koji su neophodni za pružanje kvalitetne usluge, za uspešnu obradu narudžbina i informisanje kupaca. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima u Maminoj prodavnici i proizvođaču koji šalje proizvode. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje pravila zaštite privatnosti. Kupci imaju mogućnost izbora da li žele da budu na mejling listi Mamine prodavnice i Centra za mame i dobijaju redovne novosti na mejl. Odjavljivanje sa mejling liste je moguće u svakom trenutku, ukoliko ne želite da pratite naše vesti i akcije.

Vaš nalog

Odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Mamine prodavnice odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti Maminu prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Mamina prodavnica zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Mamina prodavnica i mame preduzetnice se obavezuju da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira na to da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Mamina prodavnica ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje imejl obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10. 000 rsd je navedena cena 100 rsd, i sl.

Zaštita prava

Sva prava vezana za sadržaj objavljen na Maminoj prodavnici, poput blog postova, logoa, ikonica, audio i video klipova, članaka, kreiranih materijala za besplatno preuzimanje, zadržava Mamina prodavnica.

Objavljivanje, deljenje, kopiranje i korišćenje sadržaja prethodno objavljenih na Maminoj prodavnici je dozvoljeno uz prethodno informisanje administratora i uz prethodnu dozvolu.

Kreiranje hiperlinkova za Maminu prodavnicu je dozvoljeno sve dok se prodavnica i sadržaj objavljen na njoj ne prikazuju lažno, uvredljivo ili na bilo koji drugi degradirajući način.

Reklamacija proizvoda

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu, niste dužni da je preuzmete. Tada u potpunosti zamenjujemo oštećene proizvode ili Vam vraćamo novac. Kada preuzmete pošljku, time potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod. Zato Vas molimo da pošiljku proverite pre nego što je preuzmete.
U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na sam proizvod ili želite da zamenite robu, kontaktirajte nas na info@maminaprodavnica.rs ili mamu preduzetnicu koja vam je poslala robu. Proizvodi koji dolaze u direktan kontakt sa intimnim delovima tela ne mogu se reklamirati.
Troškove zamene robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.
Prilikom zamene, robu obavezno vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom, neoštećenom pakovanju. U suprotnom, paket neće biti primljen.

IZVOD IZ SLUŽBENOG GLASNIKA

Odgovornosti

Posetom i korišćenjem Mamine prodavnice smatra se da ste se složili sa definisanim uslovima poslovanja internet prodavnice. Administratori prodavnice imaju pravo na izmene i korekcije postavljenih uslova bez prethodnih obaveštenja ili najava. Sve izmene uslova poslovanja biće objavljene na ovoj stranici.

Pošto napustite Maminu prodavnicu i odete na na internet sajt mame preduzetnice, odgovornost za postupanje u skladu sa uslovima poslovanja mame preduzetnice je u potpunosti vaša.

Sve mame preduzetnice koje su predstavljene u Maminoj prodavnici odgovorne su za promenu cena, prodajnu politiku i kvalitet svojih proizvoda, kao i promene uslova svog poslovanja. Preduzetnice su takođe odgovorne za sve informacije, sadržaj, dostupnost ili promotivne/prodajne pakete u vezi sa svojim proizvodima.

Administratori, zaposleni, pomoćno osoblje i druga lica angažovana u Maminoj prodavnici ne zastupaju niti na drugi način predstavljaju mame preduzetnice i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za bilo kakve rizike koji se vezuju za proces zaključenja i samo zaključenje prodaje između mame preduzetnice i kupca, niti bilo kakvu odgovornost za neispunjavanje obaveza obe strane ili štetu koju kupac ili mama preduzetnica može s tim u vezi pretrpeti.

Mamina prodavnica ni na koji način nije odgovorna za autorska prava za fotografije, proizvode, niti za imena proizvođača koji se ovde promovišu.

Pristankom na saradnju sa Maminom prodavnicom, mame preduzetnice daju pravo administratorima da modifikuju fotografije i promotivni tekst u cilju isticanja prednosti proizvoda i usklađivanja promotivnog pristupa.