Zašto Mamina prodavnica nije obična prodavnica

Mamina prodavnica

Centar za mame već godinama podržava, promoviše i okuplja mame preduzetnice na Bazarima mama preduzetnica. Kao nadogradnja i nastavak podrške mamama preduzetnicama, nastala je i Mamina prodavnica, jedinstvena internet prodavnica u kojoj se mogu naći samo proizvodi koje su osmislile i napravile mame preduzetnice.

Mamina prodavnica nije obična prodavnica

Kupovinom u Maminoj prodavnici podržavate žensko preduzetništvo, mame preduzetnice i domaću proizvodnju. Mamina prodavnica, zato, nije obična prodavnica. U Maminoj prodavnici se ne prodaju obični proizvodi. Prodaju se proizvodi koji su napravljeni sa puno ljubavi, pažnje i dobrih želja. Svaki komad garderobe, svaka igračka, kozmetički preparat ili asesoar, pored svoje upotrebne vrednosti i kvaliteta ima i tu dodatnu vrednost, trud mame preduzetnice, upornost i hrabrost.

I udobnost elektronske kupovine i dobro delo!

Kupovinom u Maminoj prodavnici podržavate to što mama preduzetnica hoće sama i može sama.

Kupovinom u Maminoj prodavnici pomažete da opstane jedino mesto u Srbiji, a i šire, gde mame preduzetnice prodaju svoje proizvode i nude svoje usluge.

Kupovinom u Maminoj prodavnici kupujete proizvod koji je osmislila i oživela mama koja je krenula od nule, uverena da će sutra od toga moći da živi i da svoju porodicu čini održivom.

Kupovinom u Maminoj prodavnici radite baš dobru stvar i za sebe i za društvo.

Kupovina u Maminoj prodavnici nije čin obične kupovine. Kupovinom u Maminoj prodavnici, vi činite da jedna mama preduzetnica nastavi da veruje da je to što radi dobro i korisno, činite da jedna porodica ima srećnu i zadovoljnu mamu, činite da žensko preduzetništvo raste.

Brzo i jednostavno!

Proces naručivanja u Maminoj prodavnici je jednostavan. Ubacite željeni proizvod u korpu, narudžbina se prosleđuje mami preduzetnici i ona vam šalje proizvod na adresu. A kad pošiljka stigne, neće vas ostaviti ravnodušnim.

I sigurno ćete se opet vratiti. U Maminu prodavnicu.

 

Hvala vam na poverenju!

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *